Ädelträ söker medarbetare till produktionen

Ädelträ AB i Norrhult är ett prestigelöst företag med stor yrkesstolthet som har levererat lister i lövträ sedan starten 1950. Det är en specialitet som fortfarande är vårt signum. Vi ser trälisten som ett hantverk och skräddarsyr helt enligt kundens önskemål. Just nu är vi 13 anställda som omsätter drygt 40 MSEK.

Vi söker nu medarbetare som vill jobba inom träindustrin. Det är givetvis meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av vår bransch. Det är också viktigt att du har ”rätt inställning” då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmåga att samarbeta och utvecklas tillsammans med oss på företaget.     

Medarbetare

Våra medarbetare är det viktigaste i vår produktionskedja. Du kommer att delta i det dagliga arbetet med allt vad det innebär, samt utveckla produktionen. Vi erbjuder ett varierande arbete och du kommer vara behjälplig vid olika stationer i produktionen då vi hjälps åt.

Profil

Vi söker främst dig som har några års erfarenhet inom liknande arbete eller har ett tekniskt intresse. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper när vi tillsätter denna tjänst. Du är driven med stort engagemang samt en vilja att lära dig nya saker. Du är noggrann och har lätt för att samarbeta med andra för att nå gemensamma mål. Du tycker om förbättringsarbete och förstår att kundens önskemål är viktiga. Vi ser långsiktigt på din anställning hos oss.

För mer information om tjänsten kontakta Daniel Dreijer 076–309 20 35                              Sista ansökningsdag måndagen den 1:e maj. Skicka din ansökan till daniel@adeltra.se

Önskemål om kompetens

  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet, gärna från tillverkandeindustri.
  • Erfarenhet av träberarbetning.
  • God socialkompetens och lätt för att samarbeta med andra.
  • Kunskap om hyvling är meriterande.