Ädelträ söker Hyvelspecialist till produktionen

Ädelträ söker Hyvlingsspecialist till produktionen

 

Ädelträ AB i Norrhult är ett prestigelöst företag med stor yrkesstolthet som har levererat lister i lövträ sedan starten 1950. Det är en specialitet som fortfarande är vårt signum. Vi ser trälisten som ett hantverk och skräddarsyr helt enligt kundens önskemål. Just nu är vi 15 anställda som omsätter drygt 40 MSEK.

Vi söker nu medarbetare som vill jobba inom träindustrin. Det är givetvis meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av vår bransch. Det är också viktigt att du har ”rätt inställning” då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmåga att samarbeta och utvecklas tillsammans med oss på företaget.     

Hyvelspecialist

Som hyvelspecialist ansvarar du för utveckling av hyvlingsmoment och verktyg. Då vi har både nya och äldre maskiner i denna operation är det meriterande med kunskap från båda typerna av hyvlar. Det är även meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av Weinig-hyvlar. Du kommer att delta i det dagliga arbetet vid hyvlarna med allt vad det innebär samt utveckla operationen. Vid behov kommer du också vara behjälplig vid andra stationer i produktionen då vi hjälps åt.

Profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet som hyvlare/ställare eller liknande arbete samt har ett tekniskt intresse. Du är driven med stort engagemang samt en vilja att lära dig nya saker. Du är noggrann och har lätt för att samarbeta med andra för att nå gemensamma mål. Du tycker om förbättringsarbete och förstår att kundens önskemål är viktiga. Då har vi ett arbete med goda möjligheter att utvecklas och ta stort ansvar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du ser långsiktigt på din anställning hos oss.

För mer information om tjänsten kontakta Daniel Dreijer 076–309 20 35                                                  Sista ansökningsdag måndagen den 2:e maj. Skicka din ansökan till daniel@adeltra.se

Kompetenskrav

  • Minst 2 års erfarenhet från hyvleri.
  • Goda ledaregenskaper och god social kompetens.
  • Stor djupkunskap av hyvling av lister i nya och mer traditionella hyvlar.
  • Stor erfarenhet av träberarbetning och verktygskunskap.
  • Kompetens inom LEAN är meriterande.